Persoonlijkheidsgetal - 1 -

Je zult nogal eens op tegenstand stuiten in je omgeving, door je karakter dat erg explosief is. Je bent eigenzinnig en laat je niet tegenhouden in dat wat je nastreeft. Je bent een krachtig persoon die zelf heel goed in staat is zijn eigen beslissingen te nemen, je voelt je de baas in eigen lijf en huis en zult er voor zorgen dat je dat ook blijft.


Je bent altijd op zoek naar het uitbreiden van je mogelijkheden, en je bezit. Je bent spontaan, en bereid om iets te leren. Je bent een individu op zich, en werkt het best alleen. Je bent je heel goed bewust van je eigen kracht en zult niet gemakkelijk op de achtergrond functioneren," jij bent de directeur van het circus die midden in de ring in de schijnwerpers wilt staan."

Binnen een relatie zoek je een sterke partner die het evenwicht in stand kan houden, verdiep je echter wel eerst in de verlangens en verwachtingen van deze persoon, en bepaal of je daar aan kan en wil voldoen, voordat jij je hals over kop ergens in stort wat je uiteindelijk door je sterke karakter niet kan volbrengen. Je bent onafhankelijk en kunt goed functioneren in een leiding gevende positie.

Je houd van uitgesproken mooie kleding, het liefst naar het laatste mode beeld, op elk feest zul je opvallen door de manier waarop je jezelf presenteert en kleed. Je bent niet erg ingesteld op de behoeften van anderen daar je te veel bezig bent met je eigen behoud en leventje. De drang naar vrijheid in denken en handelen is erg sterk aanwezig, kijk uit dat het niet uitmond in egoisme. Je motto is IK ben, en dat zal je tegen elke storm in bewijzen.