Persoonlijkheidsgetal - 2 -

Je bent iemand van tegenstellingen, altijd op zoek naar een passende tweede helft die de steun en aanvulling kan bieden waar je naar op zoek bent. Je bent niet iemand die zich prettig voelt in eenzaamheid je hebt altijd behoefte aan mensen om je heen, het liefst iemand die er speciaal voor jou is.


Als je nog niet in een relatie zit zul je er altijd naar op zoek zijn om daarmee je angsten en onzekerheid de baas te blijven. De mening van de buitenwereld is heel belangrijk voor je, en je trekt je alles aan wat een ander over jouw leven heeft te vertellen. Je bent dan ook sterk te beïnvloeden door anderen.

Je stemmingen kunnen snel wisselen van grootte hoogte tot de diepste diepten, daarom kan de omgang met jou voor anderen moeizaam verlopen omdat ze vaak niet weten hoe met je om te gaan. Je bent een harde werker, maar blijft het liefst op de achtergrond waar je in rust je werk kunt doen. Je verlangen naar vrede, rust en harmonie is groot, je bent attent en probeert je altijd aan te passen hoewel dit soms veel van je energie vergt.

In je huis zal het bijna altijd netjes zijn omdat je een pietje precies bent. Je kunt moeilijk tot beslissingen komen door de eeuwige dualiteit in je geest. Je keuze in kleding is onopvallend maar degelijk en netjes.

Gebruik je energie verstandig voor een doel tegelijk in plaats van te verdelen over te veel objecten tegelijkertijd. Zeker omdat de keus maken tussen verschillende dingen voor jou een te moeilijke opgave is door de twijfel die altijd weer omhoog komt. Leer de zon te zien, zonder je af te vragen wanneer het gaat regenen.