Persoonlijkheidsgetal - 3 -

Je beoordelingsvermogen over wat wel en niet haalbaar is functioneert niet altijd optimaal, waardoor het je vaak moeilijk af gaat besluiten te nemen, dit doordat je nooit rechtstreeks op je einddoel afgaat, maar dit tracht te bereiken via allerlei omwegen. De juiste inzet is altijd aanwezig, maar tegelijkertijd doen zich allerlei situaties voor waardoor je wel genoodzaakt wordt van de door jou gekozen weg af te wijken.


Je bent een vlotte prater wat in je voordeel werkt wanneer je in moeilijke situaties terechtkomt, tevens zul je hier door veel vrienden bezitten omdat ze graag in je onderhoudend gezelschap verkeren. Je bezit een rusteloze energie die je in staat stelt om snel van ziektes en tegenslagen te herstellen.

Je uithoudingsvermogen is enorm zeker wanneer het om relaties gaat. Je probeert altijd een stevige basis te creeren voor je gezin en de verantwoordelijkheid daarvoor neem je heel serieus. Jij voelt je gelukkig wanneer je een ander gelukkig hebt gemaakt. Ondanks je eigen onzekerheid ben je heel goed in staat een ander uit zijn of haar onzekerheid te halen. Je zult je huis met smaak inrichten, en nooit klaar zijn met bouwen of verbouwen om het nog meer te verfraaien.

Je houd van reizen en elke mogelijkheid daartoe pak je met twee handen aan, of het nu om een exotische verre reis gaat of een dagje naar de dierentuin. Kijk uit dat je niet te veel tegelijk aanpakt, omdat je talenten dan verloren gaan, richt je liever op een ding en specialiseer je daarin om tot de beste resultaten te komen.