Persoonlijkheidsgetal - 4 -

Je bent een bouwer, ijverig met een grote concentratie, altijd bouwend aan het verbeteren van je positie, om op deze manier de zekerheid te creƫren dat het je nooit aan iets zal ontbreken, je angst ooit in armoede te moeten leven drijft je hiertoe.


In je beroep kun je bijna alle kanten op, je bent een harde werker en niet bang om vuile handen te krijgen, en je interesse is heel breed, je wilt veel verschillende dingen meemaken, daardoor zal je waarschijnlijk meerdere malen van beroep wisselen. Je hebt het gevoel van vrijheid nodig en kunt minder goed tegen beperkingen, daar dit je remt in je drang om te bouwen.

Je hebt veel variatie nodig in je leven en bent altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Je leeft om te leren, en je leert om te leven. Door je inzet zal het je materieel goed gaan, waardoor je de mogelijkheid krijgt om te sparen, voor als het is een tijdje minder goed gaat. Binnen een relatie ben je trouw en men weet wat men aan je heeft, je blik is altijd op de toekomst gericht en minder op het hier en nu. Mensen gaan graag met je om vanwege het vertrouwen dat je uitstraalt.

Je toont vastbesloten en houd van een ordelijk bestaan, waar alles binnen vast gestelde regels verloopt. Bij tijden heb je sterk de behoefte om de natuur in te trekken om je accu weer even bij te laden en tot rust en inzicht te komen, je lichaam heeft dit nodig, dus probeer hier tijd voor vrij te maken.

Je bent erg gesteld op een schoon huis en nette kleding. Je geeft verantwoordelijkheid, maar eist gehoorzaamheid als je eenmaal zelf een gezin gesticht hebt. Je hebt de neiging de sterren uit de hemel te plukken en zal je hele leven blijven proberen of het je lukt.