Persoonlijkheidsgetal - 5 -

Je bent eerlijk en rechtvaardig en ondanks de heftigheid waarmee het leven geleefd wordt kun je dit behouden. Je bent erg rusteloos en kunt niet lang op een plaats zijn zonder nerveus te worden. Je bent altijd bang dat je de boot gemist hebt of het gras aan de andere kant groener is. Het valt je moeilijk je concentratie vast te houden, omdat je in je hoofd al weer onderweg bent naar de volgende bestemming.


Zolang je niet in een vaste relatie zit, zullen de liefjes elkaar snel afwisselen. Zodra je eenmaal je keus gemaakt hebt onderdruk je de neiging om weer verder te kijken en zet je voor de volle honderd procent in. Door je drang om steeds te veranderen kom je in contact met veel verschillende mensen en achtergronden, waardoor je een uitstekende mensen kennis ontwikkelt.

Je zult jezelf altijd zo tentoonstellen dat je in het middelpunt van de belangstelling staat, dit heeft je grote ego nodig om gestreeld te worden en te kunnen groeien. Je houd van lekker eten, uitgaan en al het goede wat het leven te bieden heeft, je leeft maar een keer, dus waarom zou je er niet van genieten zou een uitspraak van jou kunnen zijn. Je kunt je verdiepen in een studie of goed boek met als doel je te ontwikkelen.

Bij de opvoeding van je kinderen ben je ruimdenkend, en vind je het bij brengen van cultuur een belangrijk iets, je zult ze zo breed mogelijk opvoeden en een goede basis meegeven voor hun verdere leven. Voor jou is vooruitgang verandering en verandering vooruitgang en dit is waar je voor leeft.