Persoonlijkheidsgetal - 6 -

Harmonie binnen relatie en gezin is waar je naar streeft, je bent gelukkig als je kunt zorgen voor hen die je lief zijn. Je bent een steun voor ieder die bij je komt uithuilen, en weet dan de juiste woorden te vinden om troost te kunnen bieden.


Je plichtsbesef is zo groot dat het je zeker geen makkelijk leven bezorgd, daar je altijd bezig bent met de nood van een ander vergeet je tijd vrij te maken voor jezelf. Je voelt je verantwoordelijk voor bijna de hele wereld en dit gegeven drukt zwaar op je schouders. Je relatie is gebaseerd op gevoel en warmte, je bent romantisch ingesteld, en probeert dit binnen de relatie levendig te houden.

Heb je de pech dat je partner niet romantisch is ingesteld, dan verpak je het in dromen van een dineetje bij kaarslicht met zachte muziek op de achtergrond, afgesloten door een tocht in een gondel over het water waar de maan op weerspiegeld en blijft dromen dat het ooit waarheid zal worden. Je zult in je leven vaak tegen problemen binnen familie omstandigheden aanlopen die veel van je krachten zullen opeisen, maar je lijkt een oneindige veerkracht te bezitten die je helpt je hier over heen te zetten, want je streeft immers naar volmaakte harmonie.

Je bezit een goed inzicht in kleuren en experimenteert hier graag mee, ga ter ontspanning schilderen en je zult ontdekken dat je prachtige dingen creeert. Leer jezelf op de voorgrond te plaatsen, geef niet alles weg, bewaar een klein beetje voor jezelf. Zoek op zijn tijd het strand en de zee op en geniet van de harmonie die het je brengt.