Persoonlijkheidsgetal - 7 -

Je zoekt naar een perfectie die zelden bereikt wordt, daar de tijd en rust niet genomen wordt om het leven voldoende te onderzoeken. Je visie op het leven wijkt af van de meerderheid, waardoor je vaak tegen onbegrip aanloopt.


Men snapt niet of wil niet snappen hoe jij tegen het leven aankijkt, dit maakt dat je vaak een eenzaam gevoel zal hebben. Bij het zoeken naar een relatie kan dit ook een struikelblok blijken te vormen. Daar jij op zoek bent naar een bepaalt niveau van gevoel, wat slechts weinigen zullen bezitten.

Probeer in situaties niet te snel in te grijpen, laat de dingen rustig op je af komen dan behaal je de grootste successen. Je leest, denkt en mediteert graag, en voelt de drang om je te verdiepen in spirituele, mystieke of filosofische zaken. Muziek sluit aan bij je gevoel je bent heel muzikaal ingesteld. Dieren en vooral de zielige zwerfdieren trekken je aan, als je de mogelijk hebt zul je zeker een huisdier bezitten, omdat het gevoel zuiver is wat je uitwisselt, zij geven liefde zonder aanzien des persoon.

Je behoefte aan een rustige en vredige omgeving is groot, als er te veel lawaai is wordt je nerveus. Ondanks dat je graag in een relatie verkeert kun je gemakkelijk alleen wonen. Je hebt een dromerig iets over je wat andere aantrekt. In periodes zoek je de rust op die je nodig hebt om bij jezelf te komen en een dieper inzicht in het leven te krijgen.