Persoonlijkheidsgetal - 8 -

Je bent wie je bent en je karakter is nergens door te beïnvloeden. Je bent altijd bezig vooruit te komen in de wereld, je bezit een groot uithoudingsvermogen en een onuitputtelijke energie bron, je haalt uit elke situatie wat er in zit. Je komt dominerend over op andere mensen en bij tijden ben je dit ook, je geldingsdrang is enorm.

Hoe hard je het ook probeert het lukt je nooit om op de achtergrond te blijven, voor je het weet heb je alweer de leiding op je genomen, en ben je aan het doen waar je goed in bent "organiseren en coordineren". Je houd van gezelligheid en hebt graag mensen om je heen, door je inzicht speel je vaak de bemiddellende rol als situaties uit de hand dreigen te lopen.

Je relatie is gericht op zuivere liefde, daar het voor jou heel belangrijk is gevoel te geven en te ontvangen, je zult hier nooit gebrek aan hebben daar je altijd een grote groep bewonderaars bezit. Voel jij je echter bedreigt binnen een relatie dan sluipt heel langzaam de jaloezie naar binnen, die je binnen de perken moet zien te houden daar dit anders heel extreme vormen aan kan nemen.

Je kunt praktisch elk probleem door je sterke karakter overwinnen, voor het verwerken heb je echter lange periodes van teruggetrokken leven nodig, waarin je zoekt naar het hoe en waarom! Tot het moment dat zich een nieuwe uitdaging aandient die je wakker schud en weer in beweging laat komen.

Je agenda is meestal een rommeltje, je komt je afspraken prima na, maar meestal moet je op het laatste moment nog alles regelen omdat je overal te laat aan begint. Als men zich van te voren aan dient ziet je huis er prima uit, men zou alleen niet moeten zien hoe je het laatste half uur gerend heb om het zo netjes te krijgen.