Persoonlijkheidsgetal - 9 -

De drang die achter dit getal zit is voltooien. Vanuit deze drang zul je altijd eerst iets afmaken voor je aan iets nieuws begint, je zult zelden met meerdere dingen tegelijk bezig zijn, omdat je er een hekel aan hebt je energie te versnipperen, je richt het liever op een groot project.


Je bezit een enorme overtuigingskracht waarmee je anderen jou standpunt duidelijk kunt laten zien en overnemen. Voor jou is alles WEL of NIET er is geen tussenweg mogelijk. Je liefde is groot en breed, en je voelt je veilig binnen een relatie waar je je hartstocht kwijt kunt, als je liefde beantwoord wordt ben je de ideale partner. Wordt je liefde echter afgewezen, is het voor jou heel moeilijk los te laten en verder te gaan, en kun je een obsessie voor de persoon ontwikkelen, vanuit de drang om alles te voltooien.

Je bent zeker niet gierig te noemen, ieder die op je deur aanklopt mag meedelen in wat je op dat moment te geven hebt, kijk echter uit dat hier geen misbruik van wordt gemaakt. Ondanks dat bijna alles wat je aanpakt ook lukt, en je dus dat voordeel brengt waar je naar op zoek bent, zul je nooit helemaal tevreden zijn en altijd meer willen.

Je bezit een onzichtbaar verlangen, waardoor je steeds op zoek bent naar nieuwe uitdagingen of sensatie. Je zou een uitvinder kunnen zijn vanwege je drang om te onderzoeken. Ondanks je sterke karakter, kun je bij echte tegenslag in paniek raken, tot je weer een lichtpuntje in het duister ziet wat je kunt vastpakken om de situatie weer ten goede te keren.

Leer je emotie in de hand te houden, omdat anders het evenwicht verstoort wordt waardoor je klachten van allerlei aard kunt krijgen. Zit je emotioneel goed in je vel dan is de wereld te klein voor al je mogelijkheden.